Beat și pus pe scandal, și-a distrus casa

La data de 20 august a.c., polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Voila au emis ordin de protecție provizoriu față de un bărbat în vârstă de 36 ani, din comuna Șercaia, jud. Brașov.

În fapt, la data de 20 august 2019, în jurul orei 12,00, în timp ce se afla la domiciliul din localitatea Șercaia, jud. Brașov, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, bărbatul  ar fi devenit agresiv și ar fi distrus terasa din lemn a imobilului, fapt care i-a creat o stare de temere concubinei acestuia.

A fost întocmit formularul de evaluare a riscului pentru stabilirea măsurilor de siguranță necesare victimei violenței domestice, ocazie cu care s-a stabilit faptul că există risc iminent, iar  în conformitate cu prevederile legale, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbatul în cauză.

Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „distrugere”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

 

The specified slider is trashed.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.