Și-a lovit concubina, a agresat un polițist local și a spart geamul de la intrarea în sediul Poliției

Un bărbăt din Făgăraș le-a dat de furcă polițiștilor locali. Oamenii legii au fost solicitați să intervină în zona podului de peste Olt unde un bărbat își agresa fizic concubina. În momentul în care polițiștii au încercat să aplaneze conflictul, bărbatul a devenit agresiv și a sărit la bătaie. După ce a fost imobilizat și încătușat, acesta a fost condus la sediul Poliției Făgăraș pentru clarificarea situației. Însă scandalul a continuat încă de la intrarea în sediul Poliției unde bărbatul a spart cu capul unul din geamurile de la intrare.

„În ziua de 15.08.2019 în jurul orelor 19:10, o patrulă a Poliției Locale Făgăraș a fost solicitată să intervină în zona podului de peste râul Olt unde un cetățean o agresa fizic pe concubina sa, aplicându-i mai multe lovituri cu pumnul. La fața locului, Polițiștii Locali i-au solicitat cetățeanului reclamat să-i însoțească la sediul Poliției Făgăraș pentru clarificarea situației însă acesta a refuzat devenind agresiv verbal cât și fizic cu aceștia. Ca urmare s-a procedat la folosirea forței și a mijloacelor din dotare procedându-se la încătușarea acestuia, care a manifestat o opoziție fizică sporită față de măsurile Polițiștilor Locali, încercând să se împotrivească manevrelor și tehnicilor de încătușare provocându-le unele leziuni fizice cât și deteriorarea uniformei de serviciu a acestora. Condus la sediul Poliției Făgăraș pentru efectuarea verificărilor acesta a spart cu capul geamul de la intrarea în sediul Poliției. Persoana agresivă a fost predată Poliției Mun. Făgăraș pentru efectuarea cercetărilor cu privire la săvârșirea infracțiunilor de violență domestică și distrugere, totodată fiind sesizat și Parchetul de pe lângă Judecătoria Făgăraș pentru infracțiunea de ultraj.
Concubina acestuia a fost transportată la U.P.U Făgăraș pentru îngrijiri medicale și investigații de către medicul legist.”, se arată într-un comunicat al Poliției Locale
Făgăraș. 

 

The specified slider is trashed.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.