Le-a prezentat polițiștilor un permis de conducere fals

foto autolatest.ro

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș au întocmit dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ”fals material în înscrisuri oficiale” și „uzul de fals”.
În fapt, la data de 19 august a.c., în jurul orei 19.45, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 37 ani, din localitatea Sâmbăta de Sus, județul Brașov care a condus un autoturism pe DJ105, pe raza localității Voila, jud. Brașov.
Conducătorului auto i-au fost solicitate, pentru control, documentele personale, ocazie cu care acesta a prezentat un permis de conducere emis de autoritățile din Polonia.
În urma verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române, s-a constatat faptul că documentul în cauză nu figurează înregistrat, existând astfel suspiciuni că ar fi fals.
Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.