Record la Zilele Făgărașului. Peste 10.000 de oameni au fost prezenți aseară pe Stadionul Municipal Făgăraș (foto, video)

Peste 10 mii de oameni au fost prezenți aseară pe Stadionul Municipal, noua locație a Zilelor Făgărașului. În ciuda faptului că mutarea locației a stârnit o mulțime de controverse, iată că ediția de anul acesta s-a dovedit a fi un real succes și asta o spun chiar oamenii. Spațiul a fost mai mare, prin urmare  mai mulți oameni s-au putut bucura de spectacolele și surprizele pregătite de organizatori. Punctul culminant și momentul care au stabilit un număr record de oameni pe stadion a fost concertul Andrei de aseară. Atât spațiul din fața scenei, cât și tribuna au fost arhipline. Mai mult, în timpul concertului s-a făcut lumină. O mare parte dintre cei prezenți la concert, și-au aprins lanternele telefoanelor și au luminat un stadion întreg. A fost poate, unul dintre cele mai emoționante momente ale ediției de anul acesta a Zilelor Făgărașului. Înainte de recitalul Andrei,  pe scenă au mai urcat făgărășeanul Daniel Ignat și Ioana Ignat, una din vedetele emisiunii Vocea României cunoscută pentru melodii ca “În palma ta” și “Muritor”. Un alt moment impresionant al serii a fost chiar finalul, unde mii se nuanțe de lumină au brăzdat cerul într-un impresionant foc de artificii.

„Vreau să mulțumesc făgărășenilor pentru că au acceptat invitația de a participa la acest eveniment, de a sărbători Făgărașul. Cred că decizia a fost bună, așa cum s-a și demonstrat în aceste 4 zile de sărbătoare, de a face acest eveniment la stadion. Feedback-ul oamenilor a fost unul de “zonă aerisită”. Cetățenii, cei care au vrut să vină la concert, aveau spațiu suficient pentru a putea vedea bine toți artiștii. Așa cum își doreau, au avut posibilitatea să ocupe loc și în tribună. Organizarea, în acest fel, de a pune într-o parte a stadionului zona de mâncare,  în cealaltă parte, zona de jocuri, s-a dovedit a fi foarte eficientă și apreciată. Posibilitatea de a avea parcări mai multe, s-a dovedit și ea eficientă. Și artiștii care au fost la Făgăraș se pare că au avut priză la public. Momentul maxim a fost aseară, la concertul Andrei, când stadionul s-a umplut, atât pe suprafața din fața scenei cât și locurile din tribună.”, a declarat Gheorghe Sucaciu, primarul Făgărașului.

Au fost foarte multe voci care au spus că gazonul de pe stadion va avea foarte mult de suferit iar regenerarea sa va dura mult timp. Însă și acest aspect a fost rezolvat iar în aproximativ două săptămâni, va arăta ca înainte, spune primarul.

„După ce se ridică scena și după ce eliberează toată locația respectivă, firma de salubritate vine cu acel aspirator și va aspira tot gazonul și zona de organizare. De mâine, ADP-ul va veni cu întreținerea gazonului prin îngrășământ și irigare și sperăm ca în maxim două săptămâni acel gazon să fie regenerat. În fiecare zi am monitorizat suprafața gazonului și în dimineața aceasta am primit fotografii, iar problemele sunt acceptabile și foarte ușor de remediat.”, a mai declarat Gheorghe Sucaciu, primarul Făgărașului.

Andra la Zilele Făgărașului – Ziua a IV-a!

Publicată de Fagarasul Tau pe Duminică, 18 august 2019

Zilele Fagarasului-final

Publicată de Fagarasul Tau pe Duminică, 18 august 2019

 

The specified slider is trashed.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.