A fost semnat contractul pentru încă un proiect cu fonduri europene, pentru Făgăraș

În cadrul conferinței de presă din această dimineață, având ca temă spitalul din Făgăraș, primarul Făgărașului a precizat că astăzi va merge din nou la Alba Iulia, pentru a semna un contract de investiții cu fonduri europene.

„Astăzi, 19.08.2019, am semnat contractul de finanțare pentru proiectul “Dezvoltare antreprenorială prin înfiinţare incubator de afaceri la Făgăraş”
Proiectul se adresează atât persoanelor fizice care doresc să înfiinţeze o afacere nouă cât şi firmelor cu vechime mai mică de trei ani care desfăşoară activităţi din domeniul industriilor creative. Consultanţa şi sprijinul oferit în cadrul incubatorului de afaceri se derulează într-un ciclu de trei ani care cuprinde: preincubare, incubare şi monitorizare post incubare.
Valoarea proiectului este de 5,181,534.56 lei şi prevede construirea, amenajarea şi dotarea spaţiilor incubatorului de afaceri în domeniul industriilor creative precum şi furnizarea de servicii de incubare pentru un număr minim de 16 societăţi comerciale.
Pe lânga IMM-urile nou înfiinţate în domeniile ce aparţin industriilor creative, printre beneficiarii Incubatorului de Afaceri Făgăraş se vor număra şi o serie de societăţi ce desfaşoară activităţi relevante pentru startup-urile din industrii creative, precum societăţi cu activităţi de consultanţă, formare, finanţare, investiţii, etc sau organizaţii profesionale din domeniu. Acestea vor putea utiliza facilităţile incubatorului pentru a livra servicii către IMM-urile aflate în rezidenţa sau către alte startup-uri din industriile creative.”, a declarat primarul Făgărașului, Gheorghe Sucaciu. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.