Polițist, șef de post, mort în accidentul de pe DN13, de la Rupea

Șoferul autoturismului implicat în accidentul grav de azi-dimineață, care s-a izbit de un TIR pe DN 13, în zona Rupea, era șeful postului de Poliţie Breaza (județul Buzău). Polițistul Cristi Oprea a murit în urma coliziunii, la fel şi cel care se afla în dreapta sa. Soţia lui Oprea, fiica de trei ani a celor doi și încă o femeie, soția celuilalt bărbat, au fost rănite şi sunt în spital.

Potrivit informațiile relatate de publicația locală opiniabuzau.ro, Cristi Oprea, împreună soţia sa, fetița cea mică şi doi prieteni ai familiei, soț și soție, se îndreptau vineri dimineaţă spre Târgu-Mureş, unde cele două familii aveau fetele în cantonament la handbal, pentru a participa la un meci al acestora. La un moment dat, pe drumul naţional 13 Braşov-Târgu Mureş, la ieşirea din localitatea Rupea către Sighişoara, în judeţul Braşov, într-o curbă, maşina în care se aflau cele două familii din Buzău a intrat pe contrasens, izbindu-se violent de un TIR.

Bărbații au murit pe loc, prezentând „leziuni incomptabile cu viața”, potrivit ISU Brașov. Fetiţa de trei ani a familiei Oprea a fost transportată la Spitalul Clinic de Copii Brașov în stare stabilă şi conştientă, în timp ce femeile sunt la Spitalul Clinic Judeţean de Urgență Braşov, cu politraumatisme.

Potrivit aceleiași publicații buzoiene, Cristi Oprea avea 37 de ani. Soţia poliţistului lucrează la Ambulanţa Buzău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.