Accident grav pe DN13, la Rupea. Două persoane au decedat

Update 2

Potrivit ultimelor informații de la fața locului, două persoane de sex masculin au decedat, după ce au suferit leziuni incompatibile cu viața. Alte două persoane de sex feminin prezintă multiple traumatisme și vor fi transportate la UPU Brașov. De asemenea, în urma accidentului, un copil de 3 ani a fost preluat de un echipaj SAJ. Acesta este conștient.

Toate victimele accidentului se aflau în autoturism.

Update1

În urma primei evaluări, efectuate la locul interventiei după ajungerea forțelor, in urma producerii accidentului rutier au rezultat cinci victime, respectiv patru adulți și un copil, informează ISU Brașov. 

Situația victimelor se prezintă astfel :

– 1 persoana prezintă leziuni incompatibile cu viața;

-două persoane sunt încarcerate, una fiind inconștientă-echipajele lucrează la descarcerare acestora;

-două victime care primesc îngrijiri medicale

Știre inițială

Accident grav pe DN13, la ieșire din Rupea spre Sighișoara. Primele informații ne arată că sunt cinci victime din care trei încarcerate, două victime fiind inconștiente. Traficul este blocat.

În jurul orei 07:20, în urma unui apel prin numărul 112, a fost anunțat un accident rutier pe DN 13, la ieșirea din orașul Rupea spre Sighișoara, județul Brașov. Accidentul s-a produs între un TIR și au autoturism . Din informațiile inițiale, în urma producerii accidentului rutier, avem informația că au rezultat 3 victime încarcerate, dintre care două inconștiente și una conștientă. De asemenea, în accidentul rutier au mai fost implicate doua victime care sunt conștiente. Pentru gestionarea evenimentului, la fața locului au fost mobilizate trei echipaje de prim ajutor, un echipaj de terapie intensiva, o descarcerare grea, o autospeciala cu apă și spumă. De asemenea a fost alocată și o ambulanță SAJ.“, potrivit purt. de cuv. al ISU Brașov, Dan Colniceanu.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN13 Braşov –Târgu Mureş, la ieşirea din localitatea Rupea către Sighişoara, în judeţul Braşov, pe un segment de drum în curbă, un autoturism a pătruns pe contrasens, unde a intrat în impact cu un autotren. În urma accidentului au rezultat cinci victime, a căror stare este evaluată de cadrele medicale. Traficul este întrerupt în ambele sensuri.

 

 

The specified slider is trashed.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.