Tânăr de 17 ani, depistat de polițiștii locali la volanul mașinii

Un tânăr de 17 ani a fost depistat de polițiștii locali astăzi, în jurul orei 13.00, la volanul mașinii. Băiatul a declarat oamenilor legii că a luat cheile mașinii surorii sale  și a plecat la plimbare, fără să conștientizeze gravitatea faptei sale.

În data de 08.08.2019, la ora 13:10, în baza unui apel recepționat la Dispeceratul Poliției Locale Făgăraș, un echipaj al instituției s-a deplasat pe str. Câmpului Nou, în zona ANL, ocazie cu care a depistat un minor în vârstă de 17 ani, care conducea un autoturism marca Volkswagen de culoare gri prin cartier, fără a deține permis de conducere. Potrivit declarațiilor minorului D.V, acesta a luat cheile autovehiculului aparținând surorii sale si a plecat la plimbare fără să conștientizeze gravitatea faptei sale. Documentele de constatare a faptei vor fi înaintate Poliției Municipiului Făgăraș – Biroul Circulație Rutieră pentru efectuarea cercetărilor.
Precizam că prin depistarea minorului a fost prevenită producerea unui eveniment rutier nedorit“,potrivit Poliției Locale Făgăraș. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.