Video-ul de promovare a Țării Făgărașului a pus România pe harta lumii

„Cu bucurie și mândrie vă anunțăm că video de promovare a Țării Făgărașului a pus România pe harta Concursului Internațional #VideographerAwards, ediția 23, obținând distincția Excelent!”, anunță reprezentanții Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Țara Făgărașului.

Premiile Videographer reprezintă unul dintre cele mai vechi și mai respectate programe de premiere din industrie. Câștigătorii sunt listați pe site-ul Videographer și în Registul de Apeluri pentru anul viitor, o broșură care este văzută de zeci de mii de profesioniști de comunicare în luarea deciziilor. Câștigarea unui premiu în cadrul unui astfel de concurs este un punct important de marketing care poate fi folosit pentru știri, CV-uri și materiale de marketing.
Videografiile și premiile pot fi folosite pentru a îmbunătăți vizual materialele de marketing.  Premiile câștigatoare sunt o modalitate ieftină de a ieși în evidență și de a avea mai mult public. Mai mult,  firmele câștigătoare pot semna alte contracte de colaborare cu diverse firme implicate în concurs. 

The specified slider is trashed.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.