Premiul cel mare pentru Ansamblul Făgărașul, la Festivalul „Suflet românesc“

foto: facebook

Micii dansatori ai Ansamblului Făgărașul  s-au întors cu premii importante de la ultima competiție la care au participat. Festivalul Internațional „Suflet românesc“, desfășurat în perioada 29 iunie-7 iulie, la Prejmer a cuprins și un concurs de interpretare vocală, instrumentală și dansuri populare.  Concursul s-a desfășurat în data de 06.07.2019 și s-a desfășurat pe două categorii de vârstă.

Făgărășenii s-au impus în fața mai multor ansambluri din județ iar la categoria 6-10 ani, Ansamblul Făgărașul a obținut locul întâi.  Și la categoria 10-14 ani, Ansamblul Făgărașul a luat premiul cel mare al festivalului.

„Sunt foarte mândră de acești copii, care vin din plăcere la dansuri populare și transmit mai departe dansurile noastre autentice. Vreau să mulțumesc părinților care sunt alături de mine mereu și care mă susțin atât material, cât și moral. Sunt mândră că ne-am situat pe primele locuri din atâtea ansambluri. Au mai participat ansambluri de copii din Brașov, Codlea, Prejmer, Bran, Bod,Lisa, Râșnov,Hărman“, ne-a spus Anca Ionut-coregraf copii.

The specified slider is trashed.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.