Micuții din Tabăra de Muzică “Țara Făgărașului” ne invită mâine la concert

Copiii Țării Făgărașului ne invită la concert. Mâine, de la ora 17.00, micuții din Tabăra de Muzică “Țara Făgărașului” își vor încânta părinții și rudele în cadrul unui concert ce va avea loc la Casa de Cultură. După o săptămână de pregătire temeinică și repetiții zilnice în cadrul Taberei de Muzică, copiii au pregătit 6 piese corale și una instrumentală.

„Avem anul acesta a IV-a ediție a Taberei de Muzică “Țara Făgărașului”, eveniment care se organizează în parteneriat cu Primăria Făgăraș, Consiliul Local, Casa de Cultură și Asociația Music Camp International. Aproape 200 de copii sunt și anul acesta în tabără, au învățat deja aproape toate piesele pentru concertul final. Vineri, de la ora 17.00, părinții vor putea să-și vadă copiii în sala Casei de Cultură la concert, unde vor cânta 6 piese corale și o piesă instrumentală. La piesa instrumentală sunt selectați cei mai buni dintre cei care au fost în tabără în timpul săptămânii”, ne-a declarat directorul Casei de Cultură, Diana Gribincea Popa.

La concertul final, copiii vor fi acompaniați de o orchestră simfonică.

În anul 2016 a avut loc la Făgăraș prima ediție a ”Taberei internaționale de muzică Țara Făgărașului”. În cadrul taberei copiii învață tainele instrumentelor muzicale, dar și ale muzicii în general. Pentru a putea fi înscriși, copiii trebuie să aibă 11 ani împliniți în momentul începerii taberei și vârsta maximă de 15 ani. Locul de desfășurare al taberei este Colegiul Național „Radu Negru“.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.