Parcul amenajat pentru animalele de companie, vandalizat la doar două săptămâni de la inaugurare

foto: Cornel Comici

Doar două săptămâni a rezistat parcul special amenajat de Primăria Făgăraș, pentru animalele de companie din Parcul Regina Maria. În urmă cu două nopți, cutiile cu saci menajeri, destinate colectării dejecțiilor, au fost distruse. În plus și stâlpii pe care au fost montate plăcuțele indicatoare au fost smulși din beton și furați. Potrivit reprezentanților ADP Făgăraș și copacii plantați în urmă cu câteva luni au fost rupți.

Un făgărășean a surprins dezastrul lăsat de răuvoitori în Parcul Regina Maria, la care se adaugă și mizeria aruncată pe jos de unii concitadini, deși au fost amplasate coșuri de gunoi în acea zonă.

foto: Cornel Comici

„Rușine! Ce să țină in țara lui Vodă lobodă! Rupeți și distrugeți tot, să nu fie ceva frumos sau in plus.! Luați tot ! Ca doar statul face! 
Vandalilor! Asa procedați și în țările pe care le colindați!“, a scris o făgărășeancă pe facebook.

Reamintim că acest spațiu, destinat patrupedelor a fost amenajat în Parcul Regina Maria, pe o suprafață de 1000 de metri pătrați.

Reprezentanții Serviciului de Administrare a Domeniului Public din cadrul Primăriei Făgăraș spun că aproape nu e zi în care să nu găsească mobilier urban distrus. Azi-noapte, o bancă de pe promenadă, dar și un gard de la un loc de joacă au fost vandalizate.

foto: Cornel Comici

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.