START VOT pentru proiectele propuse de făgărășeni

S-a dat startul votului pentru proiectele depuse de făgărășeni, cuprinse în cadrul programului de bugetare participativă. 40 de proiecte au fost depuse de făgărășeni până la data de 7 iunie iar în urma unei analize tehnice și legale desfășurată  de către  departamentele din cadrul Primăriei Municipiului Făgăraș s-a stabilit un număr de 25 de proiecte eligibile, care de astăzi așteaptă votul făgărășenilor.

Făgărășenii trebuie să intre pe platforma de bugetare participativă, să-și creeze un cont și să voteze câte un proiect pentru fiecare domeniu, pentru cele cinci domenii. Selecția proiectelor s-a realizat în funcție de criteriile de eligibilitate, care se regăsesc în Regulament. Comisia a mers strict pe aceste criterii de eligibilitate. Au fost proiecte care s-au propus cu alte proiecte ale municipalității sau nu au îndeplinit alte criterii prevăzute în Regulament“, ne-a declarat Grațiela Bălan, de la Primăria Făgăraș.

Perioada de votare se încheie în 26 iulie, urmând apoi o perioadă de câteva zile pentru validarea votului. În data de 9 august se afișează rezultatele finale, cu proiectele câștigătoare, care vor fi implementate.

Vezi AICI lista proiectelor eligibile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.