Din nou, inconștiența produce victime. De data aceasta, un tânăr de 26 de ani s-a urcat băut la volan și a provocat un accident rutier între localitățile Ucea de Jos și Ucea de Sus. Bărbatul a pierdut controlul volanului și a intrat într-un cap de pod. În urma impactului au rezultat două victime care au fost transportate la spital.

„În data de 22.06.2019, în jurul orei 04,00 pe DJ105C, între localitățile Ucea de Jos și Ucea de Sus, a avut loc un accident rutier. Un bărbat în vârstă de 26 ani care conducea un autoturism, la km. 2+650 m, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabila și a lovit un cap de pod. În urma impactului au rezultat 2 victime, care au fost transportate la spital. În urma testarii conducatorului auto cu aparatul etilotest, rezultatul a fost 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat. Politiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal.”, conform IPJ Brașov.

http://fagarasultau.ro/wp-content/uploads/2016/05/accident_rutier-1-1024x626.jpghttp://fagarasultau.ro/wp-content/uploads/2016/05/accident_rutier-1-150x150.jpgadminFapt divers. cap de pod,accident,alcool,dosar penal,politisti,tanar,ucea de jos,ucea de susDin nou, inconștiența produce victime. De data aceasta, un tânăr de 26 de ani s-a urcat băut la volan și a provocat un accident rutier între localitățile Ucea de Jos și Ucea de Sus. Bărbatul a pierdut controlul volanului și a intrat într-un cap de pod. În urma impactului...Pentru că ne pasă de tine!