Drumuri asfaltate în satele comunei Șercaia

S-a finalizat licitația pentru asfaltarea drumurilor din comuna Șercaia. 5,8 kilometri de drum, din toate cele trei sate ale comunei, vor fi modernizați. Banii pentru aceste lucrări vin de la Ministerul Dezvoltării Regionale, prin PNDL2.

Vești bune pentru locuitorii comunei Șercaia. Licitația pentru modernizarea drumurilor din comună a fost finalizată iar în luna august este preconizat startul lucrărilor.

Am încheiat licitația și avem un câștigător pentru proiectul „Modernizarea drumuri sătești“. În principiu, vă pot spune că sunt drumurile care duc către cimitire, care la ora actuală sunt praf. Urmează să încheiem contractul și să facem procedurile legale, în termenele stabilite de achizițiile publice. Să vedem dacă avem toate avizele pentru a elibera autorizația de construcție și apoi să vedem când o să dau ordinul de începere al lucrărilor. Probabil, undeva în luna august“, ne-a spus Cristinel Paltin, primarul comunei Șercaia.

Dacă va fi finalizată și această investiție, în comuna Șercaia vor rămâne foarte puține drumuri de pământ. Însă și pentru acelea se pregătesc noi proiecte.

Mai rămân străzi neasfaltate, însă puține. Le-am identificat și pentru care pregătim un alt proiect“, ne-a mai spus Cristinel Paltin.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.