Mândrie pentru elevii și profesorii Colegiului Național „Radu Negru“. Cei patru elevi ai școlii făgărășene, care au reprezentat colegiul, dar și România la faza internațională a Olimpiadei Mind Lab, s-au întors ieri acasă cu rezultate foarte bune. 

Olimpiada Mind Lab este un eveniment educațional ce reunește copii din toată lumea, într-un minunat campionat al jocurilor de gândire. Evenimentul olimpic se adresează elevilor cu vârsta între 9 si 13 ani. Sute de mii de elevi de pe toate continentele luptă pentru onoarea de a-și reprezenta clasa, școala și apoi țara într-o competiție internatională, ce aduce la masa de joc cei mai buni jucători de Abalone, Dame, Quoridor si Octi.

 Anul acestea, pentru prima dată, echipa Colegiului Național „Radu Negru“ s-a calificat la faza internațională a olimpiadei, competiție care a avut loc zilele trecute la Budapesta.

Munca și consecvența copiilor făgărășeni au făcut ca rezultatele bune să fie înregistrate la această competiție internațională. Stăneiu Tudor a obținut locul 3 la Abalone, Ștefan Petrișor, locul 5 la Dame, Alexia Ungureanu, locul 7 la Quoridor și Beatrice Stăneiu, locul 8 la Octi. Pe echipe, făgărășenii au obținut locul 9. 

Rezultatele obținute de elevii făgărășeni au adus bucurie și mândrie pentru cadrele didactice, dar și pentru părinții acestora.  Cei patru elevi făgărășeni s-au întrecut cu echipe din Australia, Marea Britanie, Brazilia și Panama .

Video: Mind Lab Sibiu