Biletele pentru Euro 2020 au fost puse în vânzare. 4 meciuri se vor juca pe Arena Națională

sursa foto: Cuget liber.ro

Iubitorii fotbalului au un motiv în plus de bucurie. Biletele pentru Campionatul European de Fotbal au fost puse în vânzare. Începând de miercuri acestea se pot cumpăra exclusiv online de pe platforma www.euro2020.com/tickets, anuţă frf.ro.

Turneul final de la anul, la care sperăm să se califice și tricolorii, va debuta pe 12 iunie 2020 și se va desfășura în 12 orașe europene, printre care și București. Arena Națională va găzdui patru partide: trei în grupa C și o optime de finală. Dacă au norocul să se califice, tricolorii vor disputa cel puțin două meciuri pe arena de cinci stele.

Bucureștiul va găzdui 4 meciuri, toate pe Arena Națională: trei în Grupa C (pe 14, 18 și 22 iunie 2020) și o optime de finală pe 29 iunie 2020. În cazul calificării la Euro 2020, tricolorii vor disputa cel puțin două meciuri pe arena de cinci stele.

Ediţia cu numărul 60 a Campionatului European de fotbal este una specială, aniversară iar organizatorii promit o desfăşurare fără precedent.
Un număr record de trei milioane de bilete vor fi disponibile fanilor. În felul acesta, mai mulţi suporteri ca niciodată vor beneficia de şansa să de a trăi pe viu această experienţă. „LIVE IT. FOR REAL” este sloganul menit să inspire şi să încurajeze suporterii să vizioneze meciurile live de pe stadion.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.