Peste 500 de participanți din toată țara, la crosul memorial „Ion Gavrilă Ogoranu“ de la Recea

Satul Recea este gazda astăzi a peste 500 de participanți la cea de-a noua ediție a crosului memorial „Ion Gavrilă Ogoranu“. Ediția din acest an a fost înscrisă în calendarul manifestărilor naționale, prin Inspectoratul Școlar Județean, astfel că la competiție sunt prezenți participanți din toată țară și de toate vârstele, de la cei mai mici, la seniori. 

Astăzi se face mișcare în satul  Recea. Cea de-a noua ediție a crosului Memorial „Ion Gavrilă Ogoranu“ a adunat peste 500 de participanți, încă de la primele ore ale dimineții.

Așadar, ulițele satului, dar și drumul până la Mănăstirea Berivoi au devenit pentru câteva ore piste pentru cei în jur de 500 de concurenți. Startul crosului s-a dat în jurul orei 9.00. Cei mai mici participanți au plecat din fața Căminului Cultural și au avut curse de 1 și 2 km, prin sat, iar cei mai mari de la Mănăstirea Berivoi și au avut o cursă de 6 kilometri.

[smartslider3 slider=6]

Este un concurs național, suntem la cea de-a noua ediție. Aseară pe listele de concurs aveam peste 530 de participanți, plus cei care s-au înscris astăzi. Îmi este greu să spun acum dacă toți au venit sau nu. Participanții sunt din toată țara, dar îndeosebi din județul Brașov avem peste 30 de școli, începând de la Teliu, localitatea cea mai îndepărtată, Săcele, Hălchiu, Predeal, Victoria, Rupea. Este prezent și inspectorul de specialitate de Educație Fizică și Sport, domnul Ovidiu Petre. Este prezent și un reprezentant din cadrul Asociației Județene de ATLETISM, care este și director la Liceul cu program Sportiv din Brașov“, ne-a spus prof. Nelu Avram, organizatorul crosului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *