Sute de bicicliști iau startul mâine la Bikeathon. Vezi programul zilei

Bikeathon Țara Făgărașului organizat de Fundația Comunitară Țara Făgărașului în parteneriat cu Primăria Făgăraș este o platformă de atragere de fonduri pentru cauze din comunitatea locală. Sistemul de funcționare este următorul: organizaţiile și grupurile de iniţiativă înscriu cauze din comunitatea locală, companiile şi bicicliștii aleg cauza pentru care se implică, iar susţinătorii donează pentru favoriții lor.

Bikeathon se adresează tuturor oamenilor cărora le pasă, le place să pedaleze, le pasă de Țara Făgărașului și le pasă de proiectele de aici. Sunt peste 1500 de oameni care contribuie la buna desfășurare a evenimentului: bicicliști, donatori, voluntari. Toată comunitatea participă la susținerea acestui eveniment. Când spui concurs de biciclete spui ambiţie, antrenament, start şi finish, competiţie, clasament. Când spui Bikeathon adaugi celor de mai înainte dăruirea de sine, implicarea, susţinerea, empatia. Bikeathon Țara Făgărașului a luat naştere din dorinţa de a susţine într-un mod activ ideile, cauzele şi proiectele din comunitatea locală. Ne dorim ca pe 8 iunie să participăm împreună la un eveniment care, mai presus de cine-scoate-cel-mai-bun-timp sau cine-iese-pe-locul-întâi, poziţionează ajutorul pe care fiecare îl poate acorda comunităţii. Mulțumim făgărășenilor pentru întelegere și pentru sprijinul acordat și-i rugăm să se alăture Bikeathon pentru a fi gazde bune celor peste 350 de oaspeți pe care evenimentul îi aduce în oraș“, potrivit unui comunicat transmis de reprezentanții fundației.

[smartslider3 slider=10]

Tot în informarea transmisă se menționează faptul că sâmbătă 8 iunie în intervalul orar 09:00 – 19:00, traficul rutier va fi restricționat pe străzile Mihai Viteazu, Podului, Ghe. Doja și drumurile județene 104B Făgăraș –  Șoarș, DJ 131E Făgăraș – Șona, DJ 104J.

Pe perioada menționată restricționarea traficului rutier se va face pe Str. Mihai Viteazu pe banda adiacentă Cetății Făgăraș, prin instalarea semnalizării rutiere temporare aferente și grilaje metalice, direcționarea traficului rutier de pe relația str. Podului înspre str. Constantin Popp, respectiv în direcția Cartier Galați pe relația str. Codru Drăgușanu – str.Pălărieri – str. Podului.

A șasea ediţie a Bikeathon-ului Ţara Făgăraşului, are loc maine, 8 Iunie 2019 după următorul orar:

08:00 – 09:10 ridicare kituri si inscrieri bkt71 si bkt 40

08:00 – 10:00 ridicare kituri si inscrieri bkt22, bkt10 si bkt4

10:00 – 15:00 ridicare kituri si inscrieri pentru cursele copiilor

09:30 START curse bkt71 si bkt

         10:30 START cursa bkt22

         10:45 START cursa 4k si imediat dupa START cursa populara bkt 10

         15:30 START bktJunior1 – 1 tur de cetate

         16:30 START bktJunior2 – 2 tururi de cetate

         17:30 premierea castigatorilor

         18:30 START bktJunior3 – 3 tururi de cetate

         19:30 Premierea fundraiserilor si voluntarilor

       

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.