A sunat clopoțelul de final pentru absolvenții claselor a VIII-a, de la „Ovid Densușianu“

Momente emoționate ieri, de rămas bun, ce au pus capăt celor opt ani petrecuți împreună pentru absolvenții claselor a VIII-a, din cadrul Școlii Gimnaziale „Ovid Densușianu“. Alături de diriginți și de absolvenți, la festivitatea de absolvire, au  fost și dascălii care le-au îndrumat pașii de-a lungul timpului în anii de școală, pentru a pune punct unei frumoase povești – „Școala gimnazială”. Aproape de ei s-au adunat elevii claselor a VII-a, părinţi, bunici și fraţi, pentru a petrece împreună  aceste clipe de neuitat.

Chiar dacă ploaia torențială de ieri dimineață a dat peste cap organizarea festivității de absolvire a elevilor claselor a VIII-a, aceasta nu a știrbit din emoțiile și bucuria de finaliza cu succes școala gimnazială.

Ieri a avut loc la școala noastră cursul festiv pentru elevii de clasa a VIII-a. A fost un eveniment deosebit de frumos deoarece au participat părinții elevilor, cadrele didactice ale școlii. Bineînțeles că după 8 ani de zile, emoțiile tuturor au fost destul de mari, elevii au fost foarte fericiți și încântați de tot ce s-a întâmplat. Emoțiile părinților au fost transmise inclusiv cadrelor didactice. Sper ca în următoarele săptămâni, părinții vor avea și satisfacții, bucurii după anii de gimnaziu, deoarece elevii noștri vor susține Evaluarea Națională“, ne-a spus prof. Iuliana Aldea, directoarea Școlii Gimnaziale „Ovid Densușianu“.

Șeful de promoție al acestei generații este Cătălin Bălan, din clasa a VIII-a C, care a absolvit cu media 10.

A fost destul de greu, dar prin muncă și concentrare am reușit să obțin aceste rezultate. Mi-am propus să intru la Matematică- informatică, la „Radu Negru“ și m-ar interesa o carieră în programare și robotică“, ne-a spus Cătălin Bălan.

În același cadru, după momente de o deosebită încărcătură pentru cei prezenți, elevii claselor a VIII-a au înmânat cheia succesului colegilor lor din clasele mai mici, viitori absolvenți ai clasei a VIII-a.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.