Este oficial! Echipa de handbal CSM Făgăraș a rămas fără antrenor

Echipa de handbal CSM Făgăraș a rămas fără antrenor. Adrian Petrea este de curând noul antrenor de la CSM Bacău. Mai mult, antrenorul nu a plecat singur și l-a luat la echipa moldoveană și pe pivotul făgărășean Ștefan Huta în vârstă de 24 ani. În timpul cât a stat pe banca echipei făgărășene, antrenorul a reușit menținerea echipei în prima ligă.

Încă din primăvară circulau niște zvonuri cu privire la faptul că echipa de handbal din Făgăraș va trebui să-și caute un alt antrenor.

„Noi ca echipă am avut doar de câștigat din colaborarea cu Petrea. Într-adevăr, a primit o ofertă considerabil mai bună din partea CSM Bacău, contractul urma să-i expire luna aceasta iar el fiind chiar din Bacău, era normal să accepte această ofertă. Noi sperăm doar că următorul antrenor să fie cel puțin la fel de bun precum a fost Adrian Petrea.“, a declarat Marius Gruia, președinte CSM Făgăraș.

La CSM Bacău, Adrian Petrea îi va pregătii și pe frații Cotinghiu, ambii din Făgăraș.

Adi Petrea a debutat la CSM Făgăraș  la sfarsitul lunii noiembrie 2018,  când echipa făgărășeană a întâlnit vicecampioana României, CSA Steaua București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *