Accident rutier în această dimineață pe DN1, la ieșire din Codlea spre Vlădeni. Potrivit purt. de cuv. al ISU Brașov, cpt. Ciprian Sfreja sunt trei victime, din care două încarcerate.

La fața locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare, trei echipaje SMURD și un echipaj cu apă și spumă.

 

 

previous arrow
next arrow
Slider
Accident rutier pe DN 1 km 187 + 300 (zona Popas Caprioara) coliziune intre 2 autoturisme. In urma accidentului au rezultat 3 victime care au fost transportate la spital. Polițiștii efectuează cercetarea la fața locului. Traficul se desfasoara alternativ“, potrivit IPJ Brasov.
Din primele cercetări a rezultat faptul că unul din șoferi a pierdut controlul direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu autoturismul care circula din sens opus.
Potrivit ISU, două persoane de sex masculin și una de sex feminin au fost rănite în accident.  Un bărbat a suferit o fractură de membru superior. La cel de-al doilea bărbat există suspiciune de fractură stern, abdomen acut, membru superior și inferior și se află în stare gravă. Persoana de sex feminin a suferit un traumatism cranio cerebral, suspiciune fractura membru inferior, potrivit sursei citate.

foto: ISU BRASOV