Rezultate de excepție pentru karatiștii făgărășeni

O nouă competiție de excepție pentru karatiștii CSM Făgăraș, antrenați de Ioan Rîmbeț, dar și un test  reușit în cursa de pregătire pentru Campionatul Mondial din Cehia, din luna iulie. În data de 18 mai, aceștia au participat la „Cupa Tușnad“, desfășurată la Băile Tușnad, la care au luat parte sute de sportivi din toată țara.

Sportivii făgărășeni au făcut din nou cinste orașului prin rezultatele obținute: 10 locuri întâi, 9 locuri 2 și 6 locuri 3. De asemenea, în sfârșitul competiției, în clasamentul pe medalii, sportivii făgărășeni s-au situat pe locul doi, pe cluburi.

A fost o competiție foarte bine organizată, unde s-a ținut cont de munca și valoarea sportivilor. Am participat cu o parte din sportivii care ne vor reprezenta la Campionatul Mondial și cu tineri debutanți. Sportivii au avut un comportament exemplar, punându-și în valoare munca și profesionalismul“, ne-a spus Ioan Rîmbeț, antrenor CSM Făgăraș.

La această competiție s-a evidențiat sportiva Casiana Marian, la kumite, 12-13 ani, plus 45 kg, care s-a impus la toate cele patru meciuri, fără să piardă niciun punct. Cel de-al doilea sportiv care s-a evidențiat este Alessio Toderel, la kata, categoriile juniori și seniori.

Sperăm ca și în următoarele competiții propuse să reușim să ne îndeplinim obiectivul, sperăm ca până la data Campionatului Mondial să fim în formă și bine pregătiți. Mulțumesc clubului pentru încredere și sprijinul acordat“, ne-a mai spus Ioan Rîmbeț.

[smartslider3 slider=1]

Din brigada de arbitrii cerută de organizator au făcut parte și trei făgărășeni. Este vorba de Ioan Rîmbeț, Ciprian Olaru și Alessio Toderel, arbitrii licențiați de FRK .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.