Un alt caz de violență în familie, la Făgăraș. Polițiștii au emis ordin de protecție față de soțul agresiv

FOTO: Publika.md

La data de 19 mai 2019, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș au emis ordin de protecție provizoriu față de un bărbat, în vârstă de 39 ani, din municipiul Făgăraș, jud. Brașov.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în data de 19 mai a.c., în jurul orelor 23.45, pe fondul unor discuții contradictorii, bărbatul, ar fi agresat-o fizic pe soția sa, în vârstă de 31 ani, în timp ce se aflau la domiciliul comun din mun. Făgăraș, jud. Brașov,  aplicându-i lovituri cu pumnii pe corp.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat că există risc iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbatul în cauză, potrivit purt. de cuv. al IPJ Brașov.

[smartslider3 slider=1]

De asemenea, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii  de ”violență în familie”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.