Premierul Viorica Dăncilă, așteptată și la Făgăraș

Update

Premierul Viorica Dăncilă se află astăzi în județul Brașov, într-o vizită de lucru, pentru a verifica stadiul unor proiecte de investiții finanțate din fonduri guvernamentale. Deși inițial pe agendă se afla și o vizită la Făgăraș, la Fabrica de Pulberi și la Cetatea Făgăraș, se pare că deplasarea în orașul nostru a fost anulată. La Făgăraș va ajunge Ministrul Economiei, Nicolae Bădălău. Prima oprire va fi la Fabrica de Pulberi, în jurul orei 16.15, urmând apoi să se întâlnească la Cetatea Făgăraș cu primarii PSD.

Doamna premier Viorica Dăncilă trebuia să ajungă și la Făgăraș, dar din cauza unor probleme urgente, la ora 16.00 trebuie să fie la București“, astfel că la Făgăraș va ajunge astăzi doar Ministrul Economiei, Nicolae Bădălău“, ne-a spus deputatul Mihai Popa, președ. executiv Organizația Județeană PSD Brașov.

Știre inițială 

Premierul Viorica Dăncilă  va face, astăzi, însoţită de membri ai Cabinetului, o vizită de lucru în judeţul Braşov, anunţul fiind făcut, duminică seară, de reprezentanţii PSD Braşov.

Așadar, de la ora 10.00, Viorica Dăncilă se va afla la Râșnov, pentru a lua parte la deschidere șantierului A3. Deplasarea continuă la fabrica Tohan, din Zărnești, unde va avea loc o întâlnire cu primarul PSD al orașului Zărnești, dar și vizita secției de producție
și o întâlnire  cu reprezentanții sindicatelor și ai industriei de armament.
În jurul orei 12.00, va avea loc vizitarea drumului realizat prin PNDL Plaiul Foii și a Centrului de vizitare al Parcului Național “Piatra Craiului”. Deplasarea va continua și la IAR Ghimbav şi la Săcele. Scopul vizitei este de a „verifica stadiul unor proiecte de investiţii finanţate din fonduri guvernamentale. Prim-ministrul va avea întâlniri de lucru cu reprezentanţi ai autorităţilor locale, ai antreprenorilor şi producătorilor de alimente bio, ai sindicatelor din industria de armament, cadre medicale, cetăţeni”, se arată în anunţul reprezentanţilor PSD Braşov.
Pe agenda deplasării se pare că au fost trecute și o vizită  la Fabrica de Pulberi din Făgăraș, alături de Ministrul Economiei, Nicolae Bădălău, dar și la Cetatea Făgăraș, începând cu ora 17.00, acolo unde este organizată o întâlnire cu primarii PSD.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.