Făgărașul, în planul de relansare a industriei de apărare

Premierul Viorica Dăncilă împreună cu mai mulți membri ai Cabinetului s-a aflat astăzi în județul Brașov, pentru a verifica stadiul unor proiecte de investiții finanțate din fonduri guvernamentale. Prim-ministrul a avut întâlniri de lucru cu reprezentanți ai autorităților locale, ai antreprenorilor și producătorilor de alimente bio, ai sindicatelor din industria de armament, cadre medicale și cetățeni.

La Făgăraș, Viorica Dăncilă nu a mai ajuns, unde avea programate vizite la Fabrica de Pulberi și la Cetatea Făgăraș, fiind nevoită să se întoarcă la București din cauza unei urgențe.  A ajuns doar Ministrul Economiei, Niculae Bădălău, care a fost într-o vizită la Fabrica de Pulberi, acolo unde au fost alocate fonduri guvernamentale pentru repornirea fabricii. Totuși, pentru repornirea fabricii nu a fost avansat niciun termen deocamdată.

Ministrul a vorbit de un plan de relansare a industriei de apărare din România, iar un proiect inclus în acest plan este fabricarea pulberii la uzina specializată de la Făgăraş, în colaborare cu Pirochim Victoria.

După vizita la Fabrica de Pulberi, Ministrul Economiei a ajuns la Cetatea Făgăraș unde a avut loc o întâlnire cu liderii politici, dar și cu primarii și viceprimarii din Țara Făgărașului,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.