A fost lansat primul clip oficial de promovare a Țării Făgărașului

Țara Făgărașului are de astăzi, oficial, primul video de promovare. Acesta a fost realizat de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Țara Făgărașului și este primul dintr-o serie mai lungă, pentru că vor fi lansate și alte clipuri în care vor fi prezentate obiectivele turistice și obiceiurile Țării Făgărașului.

Ziua cea mare a sosit! Astăzi lansăm primul video de promovare pentru #TaraFagarasului, realizat cu mult entuziasm și energie de către Asociația de Dezvoltare Intercomunitară @Țara Făgărașului!  Te invităm să îl urmărești, iar dacă te inspiră să îl distribui și prietenilor tăi!“, este mesajul postat de reprezentanții asociației.

În clipul de promovare este prezentată această regiune miraculoasă a Țării Făgărașului „din inima Transilvaniei, care te plimbă de la șes în vârf de munte, de la Oltul molcom la Munții Făgăraș, de la Podișul Hârtibaciului, până la Dealurile Perșanilor“

Imaginile care îți taie respirația de la Olt și până la munte, te încarcă cu o energie pozitivă.

E greu să nu te încarci cu energie pozitivă, atunci când soarele se strecoară prin acest tablou natural menit să te vrăjească.

Fiecare loc are un farmec, dar în Țara Făgărașului bogăția naturală, combinată cu respectul oamenilor pentru frumos te va inspira să revii“ , este unul din mesajele clipului.

 

Lucrăm și la alte clipuri de promovare. Acesta este un clip de primăvară-vară și ne-am axat pe natură. În celelalte, veți vedea că vor fi și tradiții, obiectivele cele mai importante, vrem să scoatem în evidență, tot ce este în Țara Făgărașului. Categoric lipsea promovare la nivelul acesta, dar simultan trebuie să muncim și la dezvoltarea infrastructurii de orice fel, atât infrastructura de cazare, rutieră, să ne punem la punct toate obiectivele pe care le avem, să nu ne trezim că sunt închise atunci când vin turiștii în zonă“, ne-a spus Ioana Bogdan, directorul executiv al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Țara Făgărașului .

Vezi video  AICI

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Țara Făgărașului are în componență 25 de UAT-uri, majoritatea din Țara Făgărașului, respectiv: Cârțișoara, Arpașu de Jos, Consiliul Județean Brașov, Ucea, Victoria, Viștea, Drăguș, Sâmbăta de Sus, Lisa, Recea, Beclean, Voila, Cincu, Șoarș, Jibert, Comăna, Părău, Hârseni, Sinca Nouă, Șinca, Șercaia, Mândra, Ticuș, Rupea și Bran.

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.