Consilierii locali sunt convocați în ședință extraordinară pentru data de joi, 16 MAI 2019, de la orele 18.00, în sala de ședințe a Primăriei Făgăraș.

 ORDINEA DE ZI:             

1.Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea art.1 din H.C.L.132/2018 ca urmare a actualizării indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții Modernizarea coridorului de mobilitate urbana integrata in zona industriala a Municipiului Făgăraş”. 

2.Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea art. 2 si 3 din H.C.L. 131/2018 ca urmare a actualizării indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții ”Modernizarea coridorului de mobilitate urbană integrată în zona industrială a Municipiului Făgăraș”. 

 3.Proiect de hotărâre privind oportunitatea asocierii Municipiului Făgăraș cu Fundația Comunitară Țara Făgărașului, în vederea organizării, desfășurării și a susținerii financiare de la bugetul local, cu suma de 40.000 lei, a concursului caritabil de biciclete „Bikeathon Țara Făgărașului„, ediția a VI-a, care va avea loc în data de 8 iunie 2019.

4.Proiect de hotărâre privind angajarea unui avocat în Dosar nr.1331/62/2019 în care Municipiul Făgăraș are calitatea de reclamant în contradictoriu cu dl.Mănduc Constantin Sorin, obiectul dosarului fiind pretenții.