Pentru apartamentele sau casele care nu sunt locuite, NU se percepe taxa specială de salubritate

Primăria Făgăraș informează că făgărășenii care sunt plecați din localitate pentru o perioadă mai lungă, pot să depună online declarațiile cu privire la taxa specială de salubritate. Astfel, declarațiile pot fi descărcate de pe siteul Primăriei Făgăraș http://www.primaria-fagaras.ro/index.php/primaria/taxe, apoi completate și trimise pe adresa declarații@primăria-fagaras.ro.

Pentru apartamentele sau casele care nu sunt locuite, NU se percepe taxa specială de salubritate.

În momentul în care făgărășenii se întorc acasă, pentru perioada de ședere în locuință, trebuie să depună o declarație rectificativă indicând numărul de persoane care vor locui în perioada respectivă în casa sau apartamentul din municipiul Făgăraș. Această declarație poate fi depusă online, respectând aceeași procedură sau în momentul în care ajung în Făgăraș, la  sediul Primăriei Făgăraș.

De asemenea, dacă din oricare motive nu pot să depună declarația rectificativă, făgărășenii care știu că vor avea o perioadă de ședere în locuințele din Făgăraș, prin declarația inițială pot să aleagă plata pentru trei luni aferentă unei persoane.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.