O activitate remarcabilă la Casa de Cultură și o notă pe măsură pentru Diana Gribincea Popa

O activitate de nota 9,56 pentru managerul Casei Municipale de Cultură Făgăraș. În ultima ședință de consiliu local, aleșii au votat evaluarea anuală, făcută managerului instituției de cultură. 

Diana Gribincea Popa  și-a recâștigat postul de manager al Casei Municipale de Cultură în martie 2018, pentru o perioadă de cinci ani, în urma concursului susținut. Însă, în fiecare an, o comisie evaluează activitatea culturală iar pentru activitatea din ultimul an, nota obținut de Diana Gribincea Popa este de 9,56.

Mă bucur foarte mult că în perioada 2018-2019, am putut aduce în fața făgărășenilor evenimente de calitate și astfel am putut să le bucur sufletele, pentru că știu că au mare nevoie de acest lucru. Promit ca și în acest an să aduc în fața lor evenimente mai multe, de calitate, cu artiștii cei mai cunoscuți ai României“, ne-a declarat Diana Gribincea Popa, managerul Casei Municipale de Cultură.

Este recunoscut faptul că activitatea Casei Municipale de Cultură s-a dezvoltat considerabil în ultimii ani. Zeci de evenimente pentru copii, părinți, bunici sunt organizate în fiecare an de această instituție.

În momentul în care am preluat eu Casa de Cultură, în 2014, erau foarte puține evenimente, singurul festival organizat de Casa de Cultură era Festivalul Ceapa de aur și mai erau câteva piese de teatru. Anul trecut am avut peste 60 de evenimente. Per total, în ultimii ani, am organizat peste 300 de evenimente: piese de teatru, concerte de muzică clasică, teatru de balet, tabere de muzică, plus evenimentele municipiului Făgăraș pe care le organizez pentru că sunt președintele comisiei de organizare evenimente în Municipiul Făgăraș.“, a mai spus Diana Gribincea Popa.

[smartslider3 slider=1]

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.