„Micul prinț“ în versiune teatru-dans la Casa Municipală de Cultură

Făgărășenii sunt invitați să ia parte la un spectacol de teatru și dans, care va avea loc în data de 18 mai, de la ora 11.00. „Micul Prinț“, un concept de teatru- dans de Ioana Macarie, adaptare după povestea lui Antoine de Saint-Exupéry este un spectacol despre inocența copilăriei, o călătorie stelară a doi prieteni, un cuplu copil – adult, o relație umană care poate fi regăsită în orice familie. În această aventură, copilul întâlnește personaje care îl ajută să descopere și să prețuiască lucrurile valoroase din viața sa – bucuria și jocul, generozitatea, bunătatea și frumusețea. Tot ele îi vor călăuzi în anevoiosul și uneori durerosul proces de maturizare. Adultul face o călătorie în sens invers și descoperă importanța inocenței în viața matură. Este o poveste despre prietenie în sensul ei cel mai pur, prietenia care depășește barierele de vârstă și spațiu.
De ce teatru- dans? Dansul este un limbaj universal care transmite emoții și care ”traduce” mesaje complicate pe înțelesul copiilor de orice vârstă, păstrând intacte semnificațiile și complexitatea textului original. Spectacolul bucură în egală măsură spectatorii adulți și copii, pentru că poate fi receptat cu ușurință pe nivele diferite de înțelegere. Pregătiți-vă să fiți deopotrivă fermecați și inspirați de mimică, pantomimă, dans contemporan, balet, dans sportiv și hip – hop!
O creație unică, sensibilă și foarte specială!
Preț bilet 10 Lei. Biletele le puteți achiziționa de la secretariat, etaj 1, de luni – vineri între 09.00 – 17.00 începând cu data de 6 mai 2019.
Informații și rezervări la tel. 0268 211 929.

[smartslider3 slider=4]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.