foto. codleainfo.ro

Update

Potrivit ultimelor informații, cele două victime anunțate inițial, nu au fost încarcerate, însă o femeie de 24 de ani a fost găsită în stop cardio-respirator . Victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarată decedată. Și șoferul autoturismului, un bărbat de 30 de ani este rănit, dar conștient. Accidentul s-a produs între un autocar cu turiști și un autoturism la intrare în Vlădeni dinspre Făgăraș. De asemenea, și șoferul autocarului necesită îngrijiri medicale. Acesta a suferit un traumatism toraco-abdominal, potrivit cpt. Ciprian Sfreja, purt. de cuv. al ISU Brașov.

Din primele date, un conducător autoturism, pe fondul oboselii la volan, ar fi pierdut controlul asupra directiei de mers si a intrat in coliziune cu un autocar condus regulamentar.  Ambii conducatori testati alcoolscop, rezultat negativ.“, ne-a transmis subcomisarul Alina Ivan, purt. de cuv. al IPJ Brașov. 
Traficul e blocat pe ambele sensuri și e deviat prin localitate.

 

Stire inițială

Accident rutier pe DN1, între Vlădeni și  Perșani, anunță ISU Brașov. Potrivit primelor informații, o mașină s-a răsturnat și sunt două victime încarcerate. La fața locului intervin  două echipaje SMURD, un echipaj pentru descarcerare si autospeciala cu apa si spuma si o autospeciala de la SVSU Codlea.

foto: Info Trafic Brasovi