ACHIZIȚIE UTILAJE SPECIFICE PREGĂTIRE ȘI NIVELARE TEREN

REF SRL anunță încheierea proiectului: „Achiziție utilaje specifice pregătire și nivelare teren”, cod SMIS:112260, ca urmare a semnării contractului de finanțare nr. 2380, in data de 15.06.2017, A.D. nr. 1/27.11.2018.

Proiectul se implementează prin intermediul Programului Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 – „Îmbunătățirea competivității întreprinderilor mici si mijlocii”, Prioritatea de investiții 2.1 – „Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi prin incubatoare de afaceri”.

Proiectul are o valoare totală de 674.456,54 LEI, din care: finanțarea nerambursabilă FEDR si finanțarea nerambursabilă de la bugetul național 447.021,41 LEI, cofinanțarea beneficiarului 111.760,35 LEI și valoarea neeligibilă, inclusiv TVA, 115.654,78 LEI.

Perioada de implementare a Proiectului a fost de 26 de luni, respectiv intre data de 01.03.2017 si data de 30.04.2019, aceasta cuprinzând si perioada de desfășurare a activităților proiectului înainte de semnarea Contractului de finanțare, conform regulilor de eligibilitate a cheltuielilor.

Prin implementarea proiectului inițiat de REF SRL, s-a îndeplinit atât a indicatorul Priorității de investiții 2.1: creșterea numărului de societăți sprijinite, cât și a indicatorului de proiect prevăzut în Ghidul Solicitantului: Creșterea numărului mediu de salariați ca urmare a realizării proiectului, față de nivelul înregistrat în ultimul an fiscal încheiat înainte de depunerea cererii de finanțare.

Prin implementarea proiectului „Achizitie utilaje specifice pentru pregatire si nivelare teren”, SC REF SRL a avut ca obiectiv încadrarea in obiectivul Strategiei Naționale de Competitivitate și a Planului Regional de Dezvoltare a Regiunii Centru, respectiv accesul și consolidarea poziției societății pe piața serviciilor din domeniul construcțiilor.Obiectivul general al societății este dezvoltarea unui parteneriat pe termen lung cu clienții, prin oferirea de servicii de cea mai buna calitate, la un preț avantajos.

Obiective specifice al proiectului:

  1. In concordanta cu obiectivul general al proiectului și implicit al Axei prioritare de investiții unul din obiectivele specifice ale proiectului a fost achiziția de utilaje și echipamente moderne de ultimă generație, ceea ce va duce la creșterea competitivității și a cifrei de afaceri a societății.
  2. Un alt obiectiv specific al societății prin implementarea acestui proiect a fost creșterea numărului de salariati prin crearea a 3 (trei) noi locuri de munca. Au fost angajate 3 persoane cu norma intreaga, din care doua persoane din categorii defavorizate.
  3. Prin achiziția de utilaje și echipamente performante s-a avut în vedere diversificarea activității societății, accesul acesteia pe piața serviciilor în construcții, introducerea de tehnologii performante, crearea unor condiții de lucru optime și oferirea de servicii pe piața construcțiilor la un preț avantajos.

Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către ADR Centru, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect în Regiunea Centru.

Pentru detalii suplimentare: Manager proiect Cîrje Cătălin George- ; tel: +40 743 098943

e-mail: ref.fagaras@gmail.com

www.regio-adrcentru.ro

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.