foto: arhiva- www.sursazilei.ro

La data de 10 aprilie a.c., lucrători din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș, cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Direcției Operațiuni Speciale, au reușit identificarea și prinderea unui bărbat în vârstă de 28 ani din mun. Făgăraș bănuit de săvârșirea a două infracțiuni de ”furt calificat”.

În urma activităților informativ-operative, desfășurate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Făgăraș, a rezultat faptul că bărbatul în cauză, în lunile august, respectiv octombrie 2018, ar fi pătruns în două imobile situate în mun. Făgăraș, de unde ar fi sustras mai multe bunuri de valoare (sume de bani, telefoane mobile etc.).

În baza unui mandat de aducere, suspectul a fost condus la audieri la sediul Poliției Municipiului Făgăraș, iar ulterior, a fost prezentat instanței de judecată, care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 zile, potrivit IPJ Brasov.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.