Locuitorii din Calbor  sunt așteptați duminică, 14 aprilie, la biserica din sat pentru a-l  primi în comunitatea lor pe noul preot paroh, pr. Florin Viorel Popa.

În Duminica a cincea din Postul mare, la locașul de cult din Calbor va avea loc instalarea noului preot, după ce fostul paroh, Adrian Grosu s-a transferat la parohia Teliu.

Noul paroh are 26 de ani și este din Făgăraș. A absolvit Facultatea de Teologie „Sfântul Andrei Șaguna” în anul 2015, iar în anul 2017 a terminat Masterul secția Teologie – practică, la aceeași facultate din Sibiu. La 1 octombrie 2017, a fost numit preot paroh la parohia din satul Glâmboaca, judeţul Sibiu.

Cu ajutorul lui Dumnezeu și din încredințarea Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit Dr. Laurențiu Streza, am participat la concursul pentru ocuparea postului de preot paroh al Parohiei Calbor, iar la data de 1 aprilie 2019 am fost numit“, ne-a spus pr. Florin Viorel Popa.

Așadar, credincioșii sunt așteptați la biserică de la ora 9.00 când se va oficia slujba Utreniei iar de la ora 10, Sfânta Liturghie. Slujba va fi oficiată de pr. protopop Iulian Boac împreună cu un sobor de preoți.