Luna aprilie va fi din nou o lună cu multe evenimente la Casa de Cultură Făgăraș

Luna aprilie va fi din nou o lună cu bucurii culturale la Casa de Cultură Făgăraș. Făgărășenii sunt așteptați în număr cât mai mare să ia parte la evenimentele pregătite de reprezentanții instituției culturale din orașul nostru. 

Marți, 2 aprilie 2019, va avea loc spectacolul caritabil ”Împreună pentru un vis special” care îi va avea în prim plan pe copiii cu autism și, de asemenea, pe scenă vor urca și Trupa Paradox, Trupa de teatru Thalia, Baletul Casei de Cultură, Trupa de dans Hansel și Grettel, Adina Roșca, Dana Goleț și formația Analog. Acest eveniment este organizat de Adociația Dicta Făgăraș deoarece în data de 2 aprilie este Ziua Internațională a Conștientizării Autismului.

Intrarea se va face pe bază de invitație care va avea valoare de minim 15 Lei.

Miercuri, 3 aprilie 2019, de la ora 9.30 Teatrul Arlechino din Brașov va aduce pe scena Casei de Cultură  piesa de teatru ”Aventurile lui Chilli Ramirez” pentru copilașii din școlile făgărășene. Preț bilet 10 LEI.

Vineri, 5 aprilie 2019, de la ora 19.00 copiii se vor putea bucura de spectacolul ”Puterea zâmbetului” alături de Gașca Zurli. Biletele se pot achiziționa doar online de pe site-ul www.bilete.ro

Luni, 8 aprilie 2019, de la ora 19:00, la Casa de Cultura Făgăraș se va juca cea mai spectaculoasă și mai plină de suspans comedie a lui I. L. Caragiale – D’ALE CARNAVALULUI, o producție Teatrul Principal București.
În haine noi, cu pasiuni amoroase zgomotoase, cu bilețele de amor rătăcite, cu amante iubitoare și amanți răzbunători și, nu în ultimul rând, cu o distribuție excelentă și o regie ingenioasă.
Din distribuție fac parte actori cunoscuti, precum: Dan Tudor, Manuela Hărăbor, Tudorel Filimon, Corina Danilă, Gabriel Fătu, Florin Dobre, Ionut Gurgu, Marius Furtuna sau Vlad Valciu. Regia: Dan Tudor. Scenografia: Corina Grămoșteanu.
Preț bilet 40 LEI. Preț redus 30 LEI (pentru locurile din rândurile N – R)
Biletele le puteți achiziționa de la Casa de Cultură Făgăraș, secretariat, etaj 1, de luni – vineri între 09.00 – 17.00. Informații și rezervări la tel. 0268 211 929.

[smartslider3 slider=3]

În perioada 09 aprilie – 20 aprilie,  Casa municipală de Cultură Făgăraș va fi partener al Festivalului Evadart.

Vineri, 12 aprilie 2019, Teatrul Aureliu Manea din Turda va juca piesa de teatru TAKE, IANKE ȘI CADÎR, de Victor Ion Popa, regia Ovidiu Cosac. O comedie devenită clasică, aparţinând literaturii interbelice şi aducând în scenă o temă de mare actualitate: relaţiile inter-etnice dintre un român, un evreu şi un turc. O piesă despre toleranţă, prietenie şi dragoste. Distribuție: Stelian Roșian, Valentin Oncu, Ginuc Crișan, Cornel Miron, făgărășeanul Miky Paicu, Mihaela Deceanu, Raluca Eremei-Bîrza. Preț bilet 15 Lei. Preț redus 10 Lei pentru elevi și pensonari. Biletele le puteți achiziționa de la Casa de Cultură Făgăraș, secretariat, etaj 1, de luni – vineri între 09.00 – 17.00. Informații și rezervări la tel. 0268 211 929.

Sâmbătă, 13 aprilie 2019, Teatrul ”Aureliu Manea” din Turda va invită la spectacolul pentru copii ”Degețica” – regia Horațiu Apan. Este vorba despre o călătorie în lumea fascinantă pe care o descoperă Degetica, născută dintr-o floare de nufăr din dorinţa fierbinte a Mamei, pe când se afla la joacă, este purtată de vânt împreună cu prietenii ei Buburuza, Libelula şi Fluturel, toţi încercând să se ascundă de Domnul Broscoi.

Distribuția: Raluca Radu, Alexandra Dușa, Miky Paicu, Călin Roajdă, Diana Tușa, Maria Salcă, Ginuc Crișan, Mihaela Deceanu, Raluca Eremei-Bîrza. Preț bilet 10 Lei. Biletele le puteți achiziționa de la Casa de Cultură Făgăraș, secretariat, etaj 1, de luni – vineri între 09.00 – 17.00. Informații și rezervări la tel. 0268 211 929.

Luni, 15 aprilie 2019, copilașii sunt invitați la filmul 3D – ”Marea aventură Lego” de la ora 8.30, 10.00 și 11.30. Preț bilet 10 LEI (pentru grup organizat, ochelari incluși). Informații și rezervări la tel. 0268 211 929.

Marți, 16 aprilie 2019, Teatrul Sublimart Brașov va juca piesa de teatru ”Prietenii din pădurea veselă”. Preț bilet 10 LEI. Informații și rezervări la tel. 0268 211 929.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.