Șoferul unui autoturism a fost surprins mergând pe contrasens pe DN 1, între localitățile Vlădeni și Perşani, județul Brașov. Pe porțiunea de drum unde a fost filmat este o curbă periculoasă, care este semnalizată și presemnalizată corespunzător, inclusiv cu panouri suplimentare care atrag atenția că urmează o zonă periculoasă. Limita de viteza este de 30 km/h.
Reprezentantii Directiei de Drumuri ;i Poduri Brasov le recomanda participanților la trafic  să respecte indicatoarele rutiere și să circule prudent pentru a evita accidente rutiere grave.

Șoferul unui autoturism a fost surprins mergând pe contrasens pe DN 1, între localitățile Vlădeni și Perşani, județul Brașov. Pe porțiunea de drum unde a fost filmat este o curbă periculoasă, care este semnalizată și presemnalizată corespunzător, inclusiv cu panouri suplimentare care atrag atenția că urmează o zonă periculoasă. Limita de viteza este de 30 km/h.Rugăm participanții la trafic să respecte indicatoarele rutiere și să circule prudent pentru a evita accidente rutiere grave.

Publicată de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere pe Marţi, 26 martie 2019