foto: facebook

„Am demonstrat că putem să garantăm pentru România”, susţine preşedintele TNL,  Mara Mareş.

Tineretul Naţional Liberal a premiat cele mai reuşite proiecte la Gala Tineretului Naţional Liberal „Mircea Ionescu Quintus”. La eveniment, care s-a desfăşurat sâmbătă la Sinaia, a participat şi preşedintele României, Klaus Iohannis, care a primit premiul „Garantul Democraţiei”. La gală, a mai fost prezent preşedintele PNL, Ludovic Orban, care a primit premiul „Liderul dreptei”, candidaţi au acestui partid la alegerile intitulat „Best friend” i-a fost înmânat lui Siegfried Mureşan, candidatul pentru Parlamentul European, susţinut de PNL Braşov.
Totodată, în cadrul evenimentului, au mai fost decernate premii membrilor şi filialelor Tineretului Naţional Liberal (TNL) care s-au remarcat prin activitatea desfăşurată pe parcursul anului 2018, dar nu numai.
Preşedintele TNL, deputatul de Braşov Mara Mareş, a precizat în cadrul acestei gale au fost recunoscute rezultatele tinerilor din PNL, care nu sunt  de neglijat. „Într-un timp destul de scurt, pas cu pas, am reuşit să avem reuşite cu care alte organizaţii de tineret nu se pot mândri încă. Ştiu că vom face mai mult, vom şi cere mai mult. Noi, generaţia altfel, noua generaţie politică a PNL, am demonstrat că putem să garantăm pentru România”, a declarat Mara Mareş.