S-a dat startul lucrărilor de modernizare la Căminul Cultural din Hurez. După o întârziere de aproape un an din cauza contestațiilor, ieri s-a dar ordinul de începere a lucrărilor.

Proiectul este unul amplu și prevede o modernizare corespunzătoare a Căminului Cultural cu bucătărie la ultimele standarde, grupuri sanitare, schimbarea dușumelei, lucrări la instalația electrică, acoperiș, dar și amenajarea unui teren de sport în spatele căminului și a unei zone cu bănci, alei și spații verzi.

 

„La Căminul Cultural de la Hurez lucrăm de ieri, 25 martie, de când am dat ordinul de începere al lucrărilor de modernizare. Această lucrare implică o serie întreagă de renovări la cămin de dotări, cu diverse aparaturi necesare bucătăriei, un teren de sport care va fi construit în spatele Căminului Cultural, niște alei, parcări, vor fi amplasate băncuțe, vor fi amenajate spații verzi, astfel încât să fie pregătit pentru evenimentele culturale ale comunității din Hurez“, ne-a declarat Claudiu Motrescu, primarul comunei Beclean.

Proiectul în valoare de 1,5 milioane lei și este cu fonduri de la Ministerul Dezvoltării, prin PNDL.