Braconieri prinși cu unelte interzise și portbagajul plin cu pește

Polițiștii din cadrul Secției 3 Politie Voila împreună cu reprezentanți ai AVPS Făgăraș au efectuat o acțiune privind combaterea braconajului piscicol, în zona lacului de acumulare de la Voila. 
Am avut două puncte fixe de pândă și i-am prins la Dridif, când ieșeau în DN1. I-a oprit patrula de poliție care era cu noi și în urma verificărilor au găsit instrumente de pescuit și o cantitate de pește. S-a făcut procesul verbal de constatare, pe care l-au semnat cei doi paznici de la noi, care au fost în acțiune“, ne-a spus Sorin Șuler, șeful AVPS Făgăraș.
„În jurul orei 04,45, polițiști din cadrul Secției 3 Voila au depistat în trafic un autoturism în care se aflau 3 bărbați din municipiul Făgăraș. În autoturismul în cauză au fost găsite instrumente de pescuit (setci monofilanent), precum și cantitatea de aproximativ 54 kg pește, specia caras și plătică. Polițiștii efectuează verificări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “producerea, importul, deținerea, comercializarea sau utilizarea uneltelor de plasa monofilament”.
Doar doi dintre bărbați ar fi pescuit, cel de-al treilea fiind conducătorul autoturismului cu care s-au deplasat.“, potrivit subcomisarului Alina Ivan, purt. de cuvânt al IPJ Brașov. 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.