Făgărășenii, așteptați la spectacolul „Împreună pentru un vis special“

În data de 2 aprilie, se celebrează, sub egida Organizaţiei Naţiunilor Unite, Ziua Mondială de Conştientizare a Autismului. Această zi reprezintă un  bun prilej de a aminti opiniei publice că autiştii există şi de a aduce în prim- plan problemele cu care ei se confruntă alături de  familiile lor.

Asociația Dicta din Făgăraș a pregătit un eveniment la care făgărășenii sunt așteptați în număr cât mai mare, intitulat  „Împreună pentru un vis special“.

Uneori, când îți dorești ceva foarte mult…până la urmă se întâmplă…chiar dacă trece ceva timp…Unele dorințe devin realitate, dacă ai puterea să crezi constant și intens în ele! Pornim prima săptămână din Aprilie cu un minunat eveniment la care prezenta dumneavoastra ne va face sa tresărim de bucurie atât pe noi organizatorii cat si pe copiii cu nevoi speciale,ca doar este ziua lor, ZIUA INTERNATIONALA DE CONSTIENTIZARE A AUTISMULUI“, potrivit reprezentanților Asociației Dicta Făgăraș. 

Pe scena Casei Municipale de Cultură vor urca: Baletul de copii de la Casa de Cultură, Trupa de teatru Thalia, Dana Goleț și Formația Analog, Adina Roșca și trupa Paradox.

Intrarea la spectacol se va face pe bază de invitație, cu donație cu o valoare minimă de 15 lei. Așadar, marți, 2 aprilie 2019, de la ora 17.00, toți făgărășenii sunt așteptați în sala mare a Casei Municipale de Cultură Făgăraș, pentru a se bucura de un spectacol minunat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.