Consilierii locali, convocați în ședință extraordinară

Consilierii locali sunt convocați  în ședinţă extraordinară pentru data de 21 MARTIE 2019, orele 19:00, în sala de sedinţe a Primăriei.

Ordinea de zi:

1.Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea HCL.nr.20/2017, în sensul actualizării principalilor indicatori tehnico-economici pentru obiectivul de investiții “Extindere canalizare în Municipiul Făgăraș, Județul Brașov“.

 

2.Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea HCL.nr.176/2017 privind aprobarea cofinanțării obiectivului de investiții “Extindere canalizare în Municipiul Făgăraș, Județul Brașov, ca urmare  a finanțării aprobate prin PNDL II și a elaborării proiectului tehnic.

 

3.Proiect de hotărâre privind actualizarea principalilor indicatori tehnico-economici pentru obiectivul de investitii “Asfaltare și modernizare drumuri de interes local în Municipiul Făgăraș, Județul Brașov, la nivelul anului 2019.

 

4.Proiect de hotărâre privind actualizarea valorii de cofinanțare pentru obiectivul de investiții “Asfaltare și modernizare drumuri de interes local în Municipiul Făgăraș, Județul Brașov“, ca urmare a aprobării proiectului tehnic.

 

5.Proiect de hotărâre privind desemnarea unui membru în Comisia de evaluare a activității managerului Casei Municipale de Cultură Făgăraș, ca urmare a demisiei d-lui Mazilu Alexandru-Dorin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.