O familie din Făgăraș are nevoie de ajutorul nostru

Update

Făgărășenii și nu numai au fost alături de familia îndurerată a Lilianei, femeia care la sfârșitul săptămânii trecute se stingea pe patul unui spital în Italia, în urma unei boli necruțătoare. Rămas cu doi copii de 2 și 7 ani, soțul făgărășencei a făcut un apel la cei care pot să ajute familia pentru repatrierea trupului Lilianei. Oamenii nu au rămas indiferenți la durerea familia și i-au ajutat, astfel că trupul neînsuflețit al Lilianei va ajunge astăzi acasă.

„Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi, celor care ne-au susținut și financiar și au răspuns la necazul nostru. S-au strâns bani suficienți pentru a o aduce pe scumpa noastră Lili, acasă“, ne-a spus Ioana Ilie, cumnata femeii decedate.

Acum, familia se pregătește de înmormântare.

Stire initiala

O familie din Făgăraș are nevoie de ajutor! O mamă a doi copii si-a gasit sfârșitul în Italia, acolo unde se afla la tratament. Din nefericire, a pierdut lupta cu viata iar familia are acum mare nevoie de sprijin  financiar pentru a- i aduce trupul neînsuflețit acasă.

„Avem nevoie de ajutorul vostru cu un caz urgent. Este vorba despre cumnata mea😭 iubita mea floare ce a plecat atât de repede dintre noi. Au rămas 2 copii de 2 si 7 ani fara mama, care a pierdut lupta cu cancerul. Mama este in Italia (era acolo la tratament) si avem nevoie de ajutorul vostru cu o donatie sau un share ca sa o putem aduce cat mai repede langa sotul si copiii indurerati. Orice ajutor este bine venit😭

Contul bancar este:
RO39 RZBR 0000 0600 2004 9591 – pe numele Ovidiu Nicolae Maniliuc ( BIC RZBRROBU).

Va multumesc frumos!”  este mesajul Ioanei Ilie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.