Făgărășenii au petrecut la Balul Liberalilor

Liberalii făgărășeni au petrecut aseară în cadrul balului anual, aflat la cea de-a doua ediție. Balul Liberalilor a reunit la un restaurant din Făgăraș sute de preşedinţi de organizaţii, consilieri locali, județeni, primari, oameni de afaceri, dar şi apropiaţi ai acestora. Președintele PNL, Ludovic Orban și deputatul PNL, Mara Mareș au ținut să fie alături de făgărășeni, la această sărbătoare.

„Ne aflăm astăzi alături de președintele partidului, domnul Ludovic Orban, căruia îi mulțumim că a acceptat astăzi să fie alături de noi, că a acceptat invitația noastră, la Balul Liberalilor, cea de-a doua ediție a unei tradiții, sperăm noi, a PNL Făgăraș.

De asemenea, alături de noi, sunt astăzi, domnul Adrian Gabor, vicepreședintele Consiliului Județean Brașov, doamna Mihaela Șoneriu, consilier județean la Brașov, domnul Liviu Cocoș, prim-vicepreședintele PNL Brașov, domnul Dragoș David, secretarul general, doamna Gabriela Brebeanu, fostul președinte al Comisiei de Sănătate de la Consiliul Județean Brașov și domnul Ionel Fliundrea, viceprimarul Municipiului Ghimbav“,a  spus Mara Mareș, deputat PNL.

Evenimentul a fost o bună ocazie de a purta discuţii legate de problemele de la nivel local, planuri și strategii.

În prima parte a programului, am avut o întâlnire foarte interesantă și utilă cu primarii Partidului Național Liberal din Țara Făgărașului, cu care am abordat mai multe teme importante pentru buna funcționare a autorităților locale și pentru a putea susține anumite puncte de vedere la nivel național, în dezbaterea de la nivelul Parlamentului sau în dezbaterea altor tipuri de reglementări.“, a spus Ludovic Orban, în cadrul unei conferințe de presă, organizată înaintea balului.

Organizatorii vor ca acest bal să devină o tradiție iar înainte de Postul Paștelui, liberalii să se întâlnească în cadrul acestui eveniment.

Evenimentul a coincis cu sărbătoarea Mărțișorului și după cum am promis, înainte de Lăsatul Secului, liberalii din Făgăraș sărbătoresc. Am vrut să ne întâlnim din nou cu cei  care gândesc, simt liberal, cu primarii noștri liberali din Țara Făgărașului. Avem invitat pe domnul președinte al PNL, domnul Ludovic Orban, care vine cu plăcere la noi. Mi-a spus că e singurul municipiu la care a fost prezent vreodată. În general, merge doar în reședințele de județ, dar s-a apropiat așa de Țara Făgărașului, unde sunt foarte mulți primari liberali, foarte mulți oameni de dreapta. Avem și un primar din județul Sibiu, din vechea Țară a Făgărașului, de la Arpaș și îi mulțumim că a răspuns invitației. Ne simțim bine și ne bucurăm de prezența invitaților“, ne-a spus Ioan Mareș, președ. PNL Făgăraș.

 

 

„Sperăm că a ieșit foarte bine. Am muncit mult, dar am muncit cu plăcere, sperăm ca toată lumea să fie mulțumită. Alături de noi avem și primari, invitați de la Brașov, de la București. Sper că evenimentul a fost reușit și  sper să ne vedem și anul viitor în aceeași organizare. Tinerii sunt prezenți atât cei din organizația mea de tineret, cât tinerii din oraș. Am observat că în general, spiritul liberal este prezent printre tinerii făgărășeni, ceea ce ne încântă foarte mult“, ne-a spus Magda Cențiu, președ. TNL Făgăraș.

Acest eveniment a avut scopul să întărească legăturile între membrii partidului, dar a fost și un prilej bun de distracție și voie bună.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.