Accident rutier, provocat de un bărbat beat și fără permis

foto: Info Trafic Brașov

Accident de circulație în noaptea de 28 februarie, în jurul orei 3.00,  pe DN 13. Deși nu deținea permis de conducere și în plus a consumat o cantitate considerabilă de băuturi alcoolice, un bărbat de 31 de ani s-a urcat la volanul mașinii. La intersecția DJ104 cu DN13 nu a acordat prioritate unui autoturism, intrând în coliziune cu acesta.

„Un bărbat în vârstă de 31 ani care conducea un autoturism dinspre Hoghiz către Rupea, la intersecția DJ 104 cu DN 13, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un bărbat în vârstă de 37 ani și a intrat în coliziune cu acesta. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a bărbatului de 37 ani, care a fost transportat la o unitate medicală pentru acordare de îngrijiri de specialitate. La testarea conducătorilor auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat,  rezultatul a fost de 0.91 mg/l alcool pur pentru bărbatul de 31 ani și negativ în cazul celuilalt șofer. În urma controlului efectuat, polițiștii au constatat faptul că bărbatul vinovat de producerea accidentului rutier, nu posedă permis de conducere. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Arest și Reținere Preventivă al  I.P.J. Brașov.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”vătămare corporală din culpă”,”conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în  care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.“, potrivit subcomisarului Alina Ivan, purt. de cuv. al IPJ Brașov.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.