S-a finalizat licitația pentru modernizarea unui drum din Făgăraș

Un alt proiect demarat de administrația locală și care va debuta în curând este cel privind reabilitarea străzii Doamna Stanca. Potrivit informării făcute de primarul Făgărașului, în această dimineață, pentru tronsonul de drum, de la intersecția cu strada Titu Perția și până la ieșire din Făgăraș, spre Sibiu(1,5 km), a fost finalizată licitația, pentru stabilirea constructorului și proiectantului. Este vorba de firma Consal, cea care va executa modernizarea străzii și de Beta-Cops, care se va ocupa de proiectare.  Modernizarea străzii va demara cu introducerea cablurilor subteran și modernizarea iluminatului public.

Prin proiectul ”Reabilitare strada Doamna Stanca”, proiect finanțat din bugetul local, drumul de la intersecția cu strada Titu Perția și până la ieșirea din Făgăraș spre Sibiu va fi modernizat. Potrivit expertizei, starea actuală a străzii nu îndeplinește condițiile necesare circulației în condiții de siguranță și confort. Astfel, lucrările vor urmări reconstrucția structurii rutiere în totalitate. De asemenea, drumul va avea două benzi pe sens.
S-a finalizat licitația și au fost desemnați constructorul și proiectantul. În prezent se lucrează la proiectul tehnic al investiției, urmând ca după finalizarea acestuia să fie demarate lucrările.
Concomitent cu aceste lucrări se va începe un alt proiect de reabilitare a iluminatului public prin introducerea rețelelor în subteran.“, potrivit primarului, Gheorghe Sucaciu.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.