Poliția chemată la Pediatrie. Ce a făcut o mămică cu bebelușul ei

Polițiștii, dar și paznicii de la spital au fost chemați ieri la Secția de Pediatrie. Cadrele medicale au solicitat ajutor după ce o mămică internată aici a devenit agresivă cu bebelușul de cinci luni. Se pare că femeia de 19 ani a devenit recalcitrantă în urma unui conflict cu o altă mămică, colegă de cameră.

Mămică ar fi zgâlțâit bebelușul de cinci luni, pe fondul unei tulburări nervoase. Polițiștii fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie“, potrivit subcomisarului de poliție, Alina Ivan, purt. de cuv. al IPJ Brașov.

La spital au ajuns și reprezentanții Protecției Copilului din cadrul Asistenței Sociale. Aceștia au stat de vorbă cu mămica și au aflat că acest conflict a pornit de la o ceartă între ea și o altă mămică, aceasta din urmă susținând că nu are grijă de copil și că bebelușul plânge prea mult. De acolo și până la injurii și ceartă nu a mai fost decât un pas.  Și pentru că acest conflict nu a putut fi aplanat iar mămica și-a zgâlțâit și bebelușul, cadrele medicale au anunțat autoritățile.

Potrivit acestora, copilul nu a fost bătut, doar zgâlțâit, fapt ce l-a recunoscut și mama. Reprezentanții de la Asistență Socială spun că au constatat că bebelușul este îngrijit iar motivul internării a fost o infecție respiratorie. Cazul va fi monitorizat în continuare de asistenții sociali.

Astfel de situații în care medicii și asistentele de la Pediatrie se confruntă cu părinți agresivi, nu sunt izolate. De multe ori, personalul medical este agresat verbal de aparținătorii pacienților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.