Locul trei pentru fotbaliștii de la CSM Făgăraș, în primul turneu la care au participat

Micuții fotbaliști făgărășeni de la CSM Făgăraș au pășit cu dreptul în turneele fotbalistice. Zilele acestea, sportivii  au participat la două turnee importante. Fotbaliștii de 2011 și 2009 au participat la  OSK Sfântu Gheorghe, unde s-au întrecut cu zeci echipe din țară, înscrise în competiție.

Echipa de 2009 a reușit o surpriză în cadrul acestui turneu, după ce s-a situat pe locul 3, dintr-o grupă de 16 echipe, reușind astfel să înceapă cu dreptul primul turneu la care au participat.

De asemenea, o altă competiție de anvergură la care au participat sportivii clubului municipal, mai exact grupa de 2008, în perioada 3-5 februarie este Brașov Indoor Cup, unul din cele mai mari turnee organizate în România, la care au participat 200 de echipe din țară, dar și din Ucraina, Moldova, Serbia.

Deși au început activitatea de puțin timp, cele cinci grupe de fotbaliști au pregătite numeroase competiții la care vor participa în lunile următoare. În 2 și 3 martie, Clubul Sportiv Municipal s-a înscris cu grupele de 2008 și 2011 la un turneu în Reghin.

În aprilie, sportivii de la CSM vor participa din nou la un turneu puternic, la Cheile Grădiștei la care și-au anunțat prezența Academia Hagi, Luceafărul Cluj, Steagul Roșu Brașov, dar și echipe din alte țări.

În luna mai, CSM Făgăraș intenționează să organizeze un turneu la Făgăraș, la care să participe mai multe echipe din țară iar în iunie, fotbaliștii făgărășeni sunt invitați la un turneu în Ungaria.

Antrenamentele grupelor de fotbal juniori din cadrul CSM Făgăraș a început din data de 15 ianuarie iar în prezent sunt aproximativ 90 de copii înscriși. Aceștia se antrenează zilnic, între orele 15-18, în sala de sport de la Colegiul Național „Radu Negru“.

Începând din vară, grupa de 2004, care este la CSS Făgăraș și care își termină junioratul și nu mai are competiție, va trece, deja este înțelegerea între CSM și CSS parafată, va trece la CSM și vom fi înscriși cu ei în Campionatul Republican. De aproximativ 10 ani, nicio echipă din Făgăraș nu a funcționat în Campionatul Republican , organizat de Federația Română de Fotbal. Toate turneele la care participă și toate competițiile la care au jucat echipele de copii și juniori au jucat în Campionatul Județean sau turnee organizate de cluburi private“, ne-a spus Alexandru Gherghe, membru în Biroul Director al CSM Făgăraș.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.