Doi candidați pentru funcția de manager al spitalului din Făgăraș

Astăzi, la ora 15.00 a fost termenul limită până la care candidații la funcția de manager al Spitalului „Dr. Aurel Tulbure“ din Făgăraș și-au mai putut depune dosarele. Doi candidați și-au depus dosarul astăzi pentru a participa la acest concurs, ultimul dosar fiind depus la ora 14.58.

În cadrul unei conferințe de presă, organizată la Primăria Făgăraș, Mariana Câju, președinta Consiliului de Administrație al Spitalului, dar și președinta comisiei de concurs, a explicat etapele desfășurării concursului.

 

 

 

Astăzi, la ora 15.00, s-a încheiat etapa depunerii dosarelor. Sunt doi candidați pentru această funcție. Selecția dosarelor va avea loc joi, 17 ianuarie, iar la ora 12.00 se vor afișa candidații admiși să participe la prezentarea proiectului de management, în data de 28 ianuarie. Contestații vor fi până în data de 1 februarie, când va fi ultima zi de concurs“, ne-a spus Mariana Câju, președ. Consiliului de Administrație și președ. Comisiei de concurs.

După validarea dosarelor de concurs din data de 17 ianuarie, în data de 28 ianuarie, în sala de ședințe a Primăriei Făgăraș va avea loc concursul, respectiv prezentarea planurilor de management.

Potrivit informațiilor noastre, cei doi candidați care și-au depus dosarul sunt Persida Țîmboiu, care în prezent asigură conducerea interimară a spitalului și dr. Constantin Iordache, colonel medic în rezervă.

Din comisia de concurs fac parte:

-dr. Alexandru Grigoriu- managerul Spitalului de Neurologie și Psihiatrie

-Mariana Câju- președinta comisiei de concurs și președ. Consiliului de Administrație al Spitalului

– dr. Liviu Muntean – dir. medical de la Spitalul de Pediatrie

-Adriana Tănase – de la DSP – secretara comisiei de concurs

Membrii comisiei de contestație:

– dr. Valeria Badea- managerul Spitalului de Obstetrică Ginecologie Brașov

– dr. Ionescu Ramona – managerul Spitalului de Boli Infecțioase

-Daniel Ludu- președ. comisie

Condiția, potrivit legii, este ca doi din cei trei membrii ai comisiei de concurs să fi ocupat funcția de manager cel puțin trei ani de zile.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.