A vrut să se joace cu câinele, dar animalul s-a năpustit asupra sa

foto: arhiva:Maya Secret

La data de 09 ianuarie a.c., în jurul orei 19,00, Poliția municipiului Făgăraș a fost sesizată cu privire la faptul că o persoană a fost mușcată de un câine.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că un minor în vârstă de 12 ani, din mun. Făgăraș, în timp ce se afla în fața blocului, a fost mușcat de coapsa piciorului stâng de un câine, rasa Labrador Retriever. Acesta era ținut într-o lesă retractabilă de către proprietarul său, iar minorul a dorit să se joace cu patrupedul, moment în care câinele s-a năpustit asupra sa. Câinele este înregistrat, are carnet de sănătate și are efectuate toate vaccinurile.

Minorul a fost transportat la Spitalul Municipal Făgăraș în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.“, potrivit subcomisarului de poliție Alina-Maria IVAN de la I.P.J. Brașov – Serviciul Cabinet. 

 

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de neluarea de către proprietarul câinelui sau deținătorul temporar al acestuia, a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane”, conform O.U.G. nr. 55/2002.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.